Pirates of the Zeescouts

Het nieuwe schooljaar komt eraan,

Daarom organiseren wij een grote probeerdag. Dit betekent een dag vol fun en plezier op onze basis waarbij ze hun eerste ervaring bij de zeescouts kunnen komen opdoen.

Doorheen de dag kunnen kindjes die graag eens kennis willen maken met zeescouting terecht bij de verschillende groepen gelinkt aan hun eigen leeftijd. Er worden een hele namiddag door een verscheidenheid aan activiteiten en spelletjes gespeeld waar ze vrij mee kunnen inspringen.

Voor de ouders voorzien we een rondleiding door onze lokalen en langs onze vloot. Ook voorzien we u van een drankje en alle uitleg over wie en wat we zijn bij Zeescouts 2de Corneel Mayné.

Om helemaal in de sfeer te komen en je een stoere zeebonk te voelen mag je als echte piraat verkleed komen.

Bekijk ook zeker onze site eens daar vind je alle activiteiten van de komende maand.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 10 september op onze basis.

Facebook Link