Beste ouder, vriendenkringer, leidingsploeg, sympathisant,
Met veel trots vieren wij feest.

Reeds 95 jaar is onze groep onafgebroken bezig om jongeren actief te laten samenspelen en de wateren rondom te ontdekken.

Daarom nodigen we jullie allemaal uit om met ons mee te vieren in het Kasteel van het middelheim:
MIKA te Wilrijk.

Het is net altijd onze grootste troef geweest om samenhorigheid en gezelligheid te delen,
daarom is het  zo belangrijk dat jullie mee komen feesten…

Laat ons genieten van mekaar, de straffe verhalen oprakelen
en de ouders beter leren kennen aan de toog of op de dansvloer.

Mocht je nog een oud-scout of fan van den twee kennen , nodig ze dan zeker uit ,

iedereen is enorm welkom.

Maar nu eerst van dit moment genieten.
Tot in het Middelheim.

Programma:

19h: Deuren + receptie
20h: Diner
22h: Dans
03h: Einde

Kostprijs

50 euro (3-gangen menu): scrol naar beneden voor de volledige menu!

In deze prijs zit receptie en avondfeest mee ingerekend!

Hoe?

Mail bart.verheyen@stramien.be
Vermeld aantal vegi/ vlees
Stort het gevraagde bedrag naar BE15 9795 4364 8730
Vermeld “Galafeest 95 jaar + aantal personen”

Menu:

Fingerfood:

Seizoenstapenade met grissini

Aperitiefhapje

Kaas- en garnaalballetje met tartaar
Cambodjaanse Nem met chilidip


‘Zuiders buffet & bbq‘
‘Zuiders buffet’

Slaatje van quinoa – gegrilde butternut en boswortel – chicpeas – verse kruiden
Verse pasta – ruccolapesto – buffelmozzarella – boschampignons

Salade van groene asperges – fijne flageolets – sluimerwtjes – amandelen (volgens seizoen)

Italiaanse salade – ruccola -parmezaan – pijnboompitjes – balsamico
Groenten op de grill – zoete aardappel – courgette – bloemkool – aubergine – …
Tricolore van tomaat met olijfolie, zongedroogde tomaatjes, zwarte peper & zeezout
Flinterdunne komkommerschijfjes met soja-dressing en sesamzaadjes

&

Warme verse pasta – ruccola en ricotta – smeuïge pomdore – pecorino

&

Aardappels ‘Al forno’ met rozemarijn, thijm en look
Aardappelsalade met yoghurt en tuinkruiden
Assortment lauwwarme broden & hoeveboter


‘Op de grill’

Zalm met terriyakimarinade en gestoofde paksoi

&

Black Angus ‘côte à l’os’

Iberico varkenshaasje, licht gerookt en botermals
Kippenspiesjes met mango curry
Chippolata worstjes met verse kruiden
Béarnaise – verse mayonnaise – pittige chimichurri


Dessert:

Moelleux van chocolade – moussen van pavlova

Rood fruit – meringue