Naar jaarlijkse traditie doen wij ook dit jaar onze marsepein verkoop. Sommige onder jullie zullen dit al weten en zullen al enkele blokken hebben ingeslaan maar voor sommige onder jullie is dit ook iets nieuw.

Voor de ouders van de nieuwe leden zal ik hier dan ook een korte intro over geven. Jaarlijks verkopen wij met onze groep via de leden blokken marsepein aan ouders, grootouders, vrienden en familie. Dit doen wij zodat we alles kunne blijven financieren en een goede werking van de tak van uw zoon te kunnen blijven garanderen. We verkopen een blok marsepein aan 6 euro en het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk verkocht wordt… Wáaant, de tak die op het einde van de rit de meeste blokken heeft verkocht krijgt een verrassing!

Wij hebben voor u een online formulier opgesteld zodat u gewoon van thuis uit uw bestelling kan doorgeven, het enige dat u dan nog moet doen is een keer passeren om 17h op de basis zodat u uw bestelling kan komen afhalen.

Klik hier om uw bestelling te plaatsen!