Wat een k*kjaar!

Door het stijgende aantal leden bij de groep en dus ook bij de scheepsjongens tak zijn we genoodzaakt om dit jaar nog 2 nieuwe boten aan te schaffen want jammer genoeg groeit onze vloot niet automatisch mee… Zo kunnen de jongens veilig en op een comfortabele manier leren zeilen. Maar daarvoor hebben we JULLIE hulp nodig want de boten kosten maar liefst 9000 euro.

Om dit te financieren hebben we een partnership aangegaan met een Belgische toiletrollen-fabrikant “Crappy Planet”. Zij produceren bamboe toiletpapier en mag dat nu net een gegeerd product zijn tijdens deze crisis.

Naast het economische aspect vinden wij als groep het ecologische aspect ook enorm belangrijk. Zo worden er geen bomen gekapt, het is plasticvrij, fsc gecertificeerd en het spendeert 25% van zijn winst om ontbossing tegen te gaan.

Wij stropen alvast onze mouwen op en proberen er zo veel mogelijk wc-rollen bij familie en vrienden te krijgen want zeg nu eerlijk, wie heeft er geen toiletpapier nodig?

Prijslijst:
6 rollen voor 6 euro 12 rollen voor 12 euro 24 rollen 24 euro

Via de volgende QR-code op de flyer of via volgende link https://forms.gle/CAUsAtPUPkt4i1pu7 , kan je je bestelling plaatsen en dan kan u uw bestelling komen ophalen op de basis.